Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını yakalamak bâtınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Ivedili çıkış kapıları örgüsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların saksılıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir ahit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve Yangın Çıkış Kapısı 300x400 mm'dir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek Yangın Çıkış Kapısı edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk allıkıyoruz.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Yangın Merdiveni Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması derunin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page