Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve kızılçı gibi malzemelerden dokumalmış sakil bir bapdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Kez nüshası: Binaların tabaka sayısı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir adet acil çıkış bapsı dünya almalıdır. Mürtefi katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu Yangın Kapısı Fiyatları sayede evgin durumlarda tahliye anlayışlemleri seri bir biçimde yapılabilir.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve Yangın Kapısı Fiyatları alevlerin geçmesini engeller.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazgımızda;

Binalarda mukannen standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları Yangın çıkış kapısı istanbul aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page